Dierenartsen Purmerend

Dierenkliniek Waterland

Adres
Waterlandlaan 102
Plaats
1441 RW Purmerend

Informatie

Dierenkliniek Waterland is gevestigd op Waterlandlaan 102 . Het volgende wordt aangeboden: Dierenartsen In Purmerend zijn er 7 andere Dierenartsen. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

12 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

rudolf rosenkrantz schreef op 18-04-2018

kom er zo'n 25 jaar bij Arend Schuur

De beste dierenarts in heel Noord _Holland, recht door zee, draait er niet om heen, geeft uitmuntend adviezen, en prijzen zijn nog betaalbaar.Jammer dat hij Arend Schuur stopt in deze praktijk 10 sterren is nog te weinig

anonym schreef op 05-09-2013

Top dierenarts

'S Avonds, net na het reguliere spreekuur kwamen wij erachter dat onze kat na een val van een muur zich niet meer goed kon bewegen, ze had een grote zwelling bij het begin van haar staart en we waren erg bang dat ze iets gebroken had (heup, staart). Na een belletje met het telefoonnummer voor spoedeisende gevallen konden we bij dierenarts Dr. Schuur terecht, en bleek ze een flinke kneuzing te hebben. Wij zijn Opgelucht en dankbaar voor de zeer goede en vriendelijke service!

F.Wiggers Amsterdam schreef op 29-07-2013

klant- en diervriendelijke kliniek

Sinds 2011 heb ik een labrador overgenomen die bij dierenarts Dr. Schuur in Purmerend als patiënt staat ingeschreven. Ik kom uit Amsterdam en heb deze dierenkliniek aangehouden als de vaste dierenarts voor mijn hond. Ik ben blij en zeer tevreden de Dr. en de medewerksters te kennen inmiddels, die hun vak verstaan en idem klantvriendelijk en diervriendelijk functioneren. Als ik het speciaal voer voor mijn hond bestel en ik kom het ophalen, dan weet de medewerkster aan de balie al vanzelf wie ik ben en ze haalt dan de bestelling. Ook als ik met mijn hond op consult kom, is de behandeling van de medewerksters naar mijn hond toe uiterst bekwaam en voor de hond rustgevend en vertrouwd. Ik begrijp ook niet dat er mensen zijn die zo negatief en soms anoniem(wat een held!) scheldend schrijvend een reactie achterlaten. Vroeger voor mijn vorige hond een golden retriever had ik een dierenarts in Amsterdam Zuidoost, en die kenmerkte zich als een arrogant persoon, duur in zijn tarief was, en bij het laten inslapen van mijn hond het werk liet doen door een assistente met wie ik een aanvaring had omdat ze mijn hond 3x een injectie in het hart had geven , terwijl zij beter in een ader het vloeistif had moeten inspuiten om de hond te laten inslapen. En een gepeperde nota ter plaatse(thuis laten inslapen) op tafel achterliet. Gelukkig heb ik mijn huidige viervoeter ondergebracht bij Dr. Schuur in de Waterland kliniek. Zij(mijn hond) is gewoon rustig als ze bij de medewerksters komt en dat is alleen maar een positief geluid. Waar vindt je nog vakbekwame medewerksters in zo'n dieren kliniek?? .Dr. Schuur 1x ontmoet een zeer vriendelijke man, die weet hoe je omgaat met mens en dier. Op en top een fijne kliniek en betaalbaar voor elke beurs.

anonym schreef op 28-07-2013

piercings

Mogelijk heeft u het over de verkeerde kliniek. Ik ken alle medewerkers. Kom iedere week met mijn kat met suikerziekte en niemand heeft hier piercings. Ik ben al jarenlang zeer tevreden.

Diego schreef op 25-04-2013

Balie personeel.

Die vrouw / tang met blonde haren is absoluut niet klantvriendelijk en bekt soms mensen af! Die vrouw met lange staart en piercing in haar neus is totaal niet geschikt voor het werk wat ze probeert te doen en weet heel veel dingen, ook eenvoudige dingen, niet! De rest weet ik niet, want ik ben geen dierenarts maar ik denk wel goed.

Diego schreef op 25-04-2013

Balie personeel

Die vrouw / tang met blonde haren is absoluut niet klantvriendelijk en bekt soms mensen af! Die vrouw met lange staart en piercing in haar neus is totaal niet geschikt voor het werk wat ze probeert te doen en weet heel veel dingen, ook eenvoudige dingen, niet! De rest weet ik niet, want ik ben geen dierenarts maar ik denk wel goed.

K. Wassenaar schreef op 16-01-2013

De ratten specialist

Ik lees allemaal verhalen over honden en katten, maar kan daar helaas zelf niet over oordelen. Wat ik wel weet, is dat dierenkliniek Waterland de enige is in Purmerend met een heleboel verstand van ratten. Ik ben laatst met een rat geweest die een lek had in zijn dikke darm. Nu is het zo dat zo'n beestje dan normaal gesproken in had moeten slapen, maar de arts wilde kijken wat ze voor hem kon doen. Ze noemde het "hobby". Hoewel ze geen garantie kon geven, heeft ze hem zeer kundig met alle liefde er weer bovenop gekregen. Petje af voor deze mensen!! En natuurlijk zoals inmiddels iedereen weet, zijn we niet meteen financieel leeggeklopt!

Ayla schreef op 11-10-2012

Diervriendelijke medewerkers

Ik vind de medewerkers erg dier- en baasvriendelijk. Men neemt de tijd voor een consult en luistert aandachtig naar het verhaal van de eigenaar. Zelfs na een druk spreekuur!!!! Wat ik wel onprettig vind is de wijze waarop het spreekuur geregeld is. 's Middags en 's avonds is er een inloop streekuur. Echter is het onduidelijk (zeker bij veel aanloop van patiënten) wie er aan de buurt is. Ondanks dat je elkaar bevraagd wie de laatste is, is dat soms moeilijk helder te krijgen omdat er mensen met hun huisdier buiten wachten om te voorkomen dat hun dier andere dieren "enthousiast" willen begroeten. Ik zou de tip willen geven om een nummertjes systeem aan te gaan, zodat sommige eigenaren zich niet zo enorm ophoeven te winden dat mensen (onbewust) voordringen. Waar de dieren vervolgens ook weer op reageren. En evt. een apart entingen spreekuur is wellicht ook een idee.

Anne van Nie schreef op 17-08-2012

Hele fijne kliniek

Ik ben ontzettend blij deze kliniek gevonden te hebben en wil op deze wijze even bedanken voor de lieve en bekwame zorg voor mijn twee katten,Happy & Free.

asuman elcik schreef op 09-08-2012

ik ben zeer tevreden!

ik kan niets anders zeggen dan dat ik al jaren bij de praktijk kom en nog nooit iets negatiefs heb ervaren. hun ervaring en goede instelling stelt dieren en eigenaar gerust, ook de prijzen zijn gunstig en komen mensen van heel ver. ik heb mijn ara nog bij ze laten chippen, dat ging heel erg goed. zelfs telefonisch ondanks drukte in het praktijk werd ik gerustgesteld en begeleid met adviezen. bij hun draait het niet om geld maar om het dier zelf. En niet elk praktijk denkt aan het dier maar aan de poen dat hun zakken warm houdt. mvgr. asuman elcik

anonym schreef op 21-05-2012

complimenten!!!!!

een 10 met een griffel voor de praktijk van dr Schuur..kom er al meer dan 25 jaar en altijd goed en adekwaat geholpen...

anonym schreef op 09-03-2012

ONGELOFELIJKE ONBESCHOFTE INCOMPETENTE HORK!!

Om 21.30 gebeld omdat mijn hond (teef) al twee uur lang aan het hijgen was en aan het piepen. Tijdens het uitlaten constant ging zitten om te plassen wat overigens niet lukte. Mijn conclusie was een blaasontsteking. Kreeg als antwoord van de heer Schuur dat dit geen spoedgeval was (nee dat begrijp ik ook) en dat een blaasontsteking een beetje kriebelt en geen pijn doet. Hij heeft waarschijnlijk zelf jammer genoeg nog nooit een blaasontsteking gehad anders zou hij wel weten dat het wel iets meer pijn doet dan "gekriebel". Hij kon er niets aan doen en moest morgen maar naar mn eigen dierenarts. Ik werd echt vreselijk onbeschoft te woord gestaan. Uiteindelijk heb ik om 23.00 uur het dierenziekenhuis Amsterdam gebeld en ik kon direct komen. Wat bleek: een zware blaasontsteking. Mn hond heeft daar een injectie gehad met pijnstillers en we hebben voor twee weken een antibiotica kuur mee gekregen. Toen we na 20 minuten thuis kwamen was m'n hond inmiddels gestopt met piepen en hijgen en is ze rustig gaan slapen!!!! De volgende dag was ze weer op de been en plaste ze gewoon weer. Er was dus wel degelijk iets te doen aan de pijn maar de heer Schuur vond dat niet nodig. Het is een schande!!! Ik ben al twintig jaar klant bij Mark Kreuzelman, Dierenarts Purmerend en daar heb ik dit nog nooit meegemaakt. Ik hoop dat de heer Schuur uit het samenwerkingsverband wordt gezet want hij is een schande voor de overige dierenartsen die hun werk wel serieus nemen. Ook 'savonds en 'snachts!!!!

Categorieën

Dierenartsen

Kaart Waterlandlaan 102